search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:07
MENU CLOSE

Μαίνεται η φωτιά στο Δραγώνι Ηλείας

23.07.2015 11:58
Μαίνεται η φωτιά στο Δραγώνι Ηλείας - Media

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στις 9.15 το πρωί της Πέμπτης στο Δραγώγι του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων της Ηλείας, κοντά στη Φιγαλεία.

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στις 9.15 το πρωί της Πέμπτης στο Δραγώγι του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων της Ηλείας, κοντά στη Φιγαλεία.

Στο έργο της κατάσβεσης παίρνουν μέρος όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής του νομού, ενώ έφθασαν ενισχύσεις από Καλαμάτα, Μελιγαλά, Γαργαλιάνους, Μεγαλόπολη, Τρίπολη, Πάτρα, Καλάβρυτα και Μεσολόγγι.

Επί τόπου βρίσκονται  60 πυροσβέστες με 20 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα με 19 άνδρες, ενώ από αέρος κάνουν ρίψεις νερού δύο πετζετέλ κι ένα καναντέρ.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχουν καεί 70 στρέμματα δασικής έκτασης.

Επικεφαλής στο έργο της κατάσβεσης είναι ο διοικητής της Π.Υ. Πύργου Κώστας Κυριακόπουλος.

Στο μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται και ο συντονιστής Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Δυτ. Ελλάδας – Πελοποννήσου και Ιονίου, υποστράτηγος Νίκος Νικολακόπουλος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59