search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:03
MENU CLOSE

«Διαζύγιο» ΑΝΤ1 – Γιάννη Λάτσιου

23.07.2015 17:02
Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Λάτσιου: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 - Media

Τη λήξη της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Γιάννη Λάτσιο, ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1.

Τη λήξη της συνεργασίας με τον μέχρι πρότινος Γενικός Διευθυντής Προγράμματος, Γιάννη Λάτσιο, ανακοίνωσε ο ΑΝΤ1.

Στα 15 χρόνια που συνεργάστηκε με το κανάλι του Αμαρουσίου, ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του Σταθμού, αποφάσισαν από κοινού την λήξη της συνεργασίας τους.

«Στο διάστημα της θητείας του, ο Γιάννης Λάτσιος προχώρησε στην δημιουργία σημαντικών, καινοτόμων  προγραμμάτων και συνεργασιών που επί σειρά ετών έφεραν το σταθμό στην κορυφή της τηλεθέασης. Η παρουσία του συνδυάστηκε ιδιαίτερα με τα επιτυχημένα, σύγχρονα, διεθνή formats, την ανάδειξη προσώπων στον ψυχαγωγικό τομέα, όπως και την επανατοποθέτηση σε νέα δεδομένα του τομέα της  μυθοπλασίας στο κανάλι», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ANT1.

«Ο ΑΝΤ-1 ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για όσα προσέφερε και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια», καταλήγει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:03