search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:27
MENU CLOSE

Οπλοστάσιο σε μάντρα φορτηγών και βενζινάδικο αποκάλυψαν συλλήψεις στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη

25.07.2015 10:04
Οπλοστάσιο σε μάντρα φορτηγών και βενζινάδικο αποκάλυψαν συλλήψεις στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη - Media

Ολόκληρο οπλοστάσιο κρυβόταν σε βενζινάδικο και μάντρα φορτηγών στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρέντη, ιδιοκτησίας 55χρονου Έλληνα, που συνελήφθη μαζί με έναν 37χρονο υπήκοο Πακιστάν το πρωί της Παρασκευής.

Ολόκληρο οπλοστάσιο κρυβόταν σε βενζινάδικο και μάντρα φορτηγών στην περιοχή του Αγ. Ιωάννη Ρέντη, ιδιοκτησίας 55χρονου Έλληνα, που συνελήφθη μαζί με έναν 37χρονο υπήκοο Πακιστάν το πρωί της Παρασκευής.

Μετά από έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε μάντρα φορτηγών και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ιδιοκτησίας του 55χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • Δέκα χειροβομβίδες αμυντικού τύπου.

  • Ένα υποπολυβόλο πολεμικού τύπου με γεμιστήρα περιέχοντα 29 φυσίγγια.

  • Δύο πιστόλια με αντίστοιχους γεμιστήρες περιέχοντες συνολικά 24 φυσίγγια.

  • Μία σιδερογροθιά.

  • Ένας κενός γεμιστήρα.

  • Ένας υποφυλακτήρας (εξάρτημα πυροβόλου όπλου).

Όπως προέκυψε, ένα από τα πιστόλια που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας είχε κλαπεί το Δεκέμβριο του 2012 από το σπίτι ημεδαπού μαζί με ένα ακόμη πιστόλι, το οποίο είχε βρεθεί στην κατοχή 32χρονου που αναζητείται, κατά τη σύλληψή του στις 17-12-2014 για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση γνωστού νονού της νύχτας που διέπραττε εκβιασμούς.

Ο Πακιστανός τελούσε χρέη φύλακα στην μάντρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 32χρονου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:26