07/07/2020 06:24:51

Συνάντηση Μεϊμαράκη - Βουλγαράκη στη Βουλή

Συνάντηση Μεϊμαράκη - Βουλγαράκη στη Βουλή - Media

Δυο παλιοί γνώριμοι και συνοδοιπόροι από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ συναντήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στη Βουλή. Ο λόγος για τον πρόεδρο της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον πρώην υπουργό της γαλάζιας παράταξης Γιώργο Βουλγαράκη.

«Με μεγάλη μου χαρά, συναντήθηκα σήμερα μαζί του στη Βουλή, ανταποκρινόμενος πρόθυμα στο κάλεσμα του για συστράτευση και έθεσα τον εαυτό μου, στη διάθεση του κόμματος ως απλός στρατιώτης», σημείωσε για την συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο της ΝΔ, σε ανάρτηση του στο Facebook, ο Γιώργος Βουλγαράκης.  

Στην σελίδα του στο Facebook ο Γιώργος Βουλγαράκης έγραψε:

«Με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, μας συνδέουν κοινοί αγώνες πολλών ετών και μακρά φιλία.

Μαζί εδραιώσαμε την πρωτοκαθεδρία της ΔΑΠ και της ΟΝΝΕΔ στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του 80.

Μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε την πιο ιδεολογικοποιημένη γενιά Νεοδημοκρατών, βασιζόμενοι στις παρακαταθήκες του Κων/νου Καραμανλή.

Με μεγάλη μου χαρά, συναντήθηκα σήμερα μαζί του στη Βουλή, ανταποκρινόμενος πρόθυμα στο κάλεσμα του για συστράτευση και έθεσα τον εαυτό μου, στη διάθεση του κόμματος ως απλός στρατιώτης.

Από τις αρχές της Φιλελεύθερης παράταξης άλλωστε, προσωπικά, δεν αποχώρησα ούτε μετακινήθηκα ποτέ».  

Με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, μας συνδέουν κοινοί αγώνες πολλών ετών και μακρά φιλία.Μαζί εδραιώσαμε την πρωτοκ...

Posted by Γιώργος Βουλγαράκης on Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.