search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12
MENU CLOSE

Διορίσθηκε μόνιμη γιατρός στο Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού

28.07.2015 18:57
Διορίσθηκε μόνιμη γιατρός στο Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού - Media

Την τοποθέτηση μόνιμης γιατρού στο Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

 

Την τοποθέτηση μόνιμης γιατρού στο Ακτινοθεραπευτικό Τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων Αγλαΐα Κυριακού ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Με το ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε η γιατρός διορίζεται σε μόνιμη θέση ειδικευμένης ιατρού Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας με εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή Β΄ του Γ.Ν.Π.Α. «Π. & Α. Κυριακού», θέση επί θητεία του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ.2.

Επίσης παρατείνεται η θητεία του επικουρικού ιατρού που υπηρετεί στο τμήμα και λήγει στις 2/10/2015.

Ο δεύτερος επικουρικός που προσελήφθη τον Μάιο του 2015, συνεχίζει κανονικά τη θητεία του.

Ακόμη προκηρύσσεται άμεσα θέση εξειδικευμένου επικουρικού ιατρού με διετή θητεία, ακτινοθεραπευτικής ογκολογίας με ειδικό προσόν 18μηνη αποδεδειγμένη κλινική εμπειρία στην παιδιατρική ακτινοθεραπεία.

Τέλος, αναμένεται η άμεση προκήρυξη μόνιμης θέσης Επιμελήτριας Α.

«Η διασφάλιση της παροχής δημόσιας και δωρεάν Υγείας σε όλο τον ελληνικό λαό, πόσο μάλλον σε παιδιά, ήταν, είναι και θα παραμείνει απόλυτη προτεραιότητα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας και της κυβέρνησης» καταλήγει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:12