search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:54
MENU CLOSE

ΥΠΟΙΚ: «Θα κάνουμε πιο δίκαιο τον ΕΝΦΙΑ»

28.07.2015 20:47
ΥΠΟΙΚ: «Θα κάνουμε πιο δίκαιο τον ΕΝΦΙΑ» - Media

Αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου ο φόρος ακίνητης κατοικίας να καταστεί «πιο δίκαιος και πιο αποτελεσματικός».

Αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου ο φόρος ακίνητης κατοικίας να καταστεί «πιο δίκαιος και πιο αποτελεσματικός».

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφωνας Αλεξιάδης, ανέφερε πως «θα εξετάσουμε αλλαγές ώστε ο ΕΝΦΙΑ να καταστεί πιο δίκαιος και πιο αποτελεσματικός» υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξιάδης.

Αποκάλυψε δεν ότι οι εφορίες, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, «θα είναι κλειστές μία ή δύο ημέρες, ώστε οι υπάλληλοι να συνδράμουν στους επί τόπους ελέγχους».

Μάλιστα σημείωσε πως οι έλεγχοι αποδίδουν καρπούς, καθώς οι εισπράξεις αυξάνονται. 

Ξεκαθάρισε τέλος ότι δε θα δοθεί νέα παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, σημειώνοντας πως «μέχρι στιγμής, έχει υποβληθεί περίπου το 65% των δηλώσεων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:53