search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:31
MENU CLOSE

Η σύντροφος του Γκουτιέρεζ είναι ΘΕΑ! (Photos)

30.07.2015 08:03
Κάν

Ο Γιόνας Γκουτιέρεζ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και αν τελικά έρθει στην Ελλάδα θα τον συνοδεύσει η εντυπωσιακή σύντροφός του.

 

Ο Γιόνας Γκουτιέρεζ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και αν τελικά έρθει στην Ελλάδα θα τον συνοδεύσει η εντυπωσιακή σύντροφός του.

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής κατάφαρε να βγει νικητής στη μάχη με τον καρκίνο και είχε από την πρώτη στιγμή δίπλα του την πανέμορφη Αλεχάντρα Μαλιέτι, η οποία στάθηκε δίπλα του και τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές. Ο πρώην άσος της Νιούκαστλ μπορεί πια να πει ότι είναι ευτυχισμένος. Έχοντας αφήσει πίσω του το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, που τον υποχρέωσε να εγκαταλείψει για αρκετό χρονικό διάστημα το ποδόσφαιρο, χαμογελά έχοντας πάντα στο πλευρό του την πανέμορφη αρραβωνιαστικιά του.

«Αγαπώ την Αλεχάντρα. Την ευχαριστώ για αυτό που είναι. Την θαυμάζω. Είναι η ζωή μου» έγραψε ο ερωτευμένος Γκουτιέρες πρόσφατα στα social media εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο δημόσια τα αισθήματά του.

Δείτε φωτογραφίες και διαβάστε περισσότερα στο SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:21