search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:52
MENU CLOSE

Συγκρούστηκε καταμαράν με «δελφίνι» στο λιμάνι του Πειραιά

30.07.2015 14:35
Συγκρούστηκε καταμαράν με «δελφίνι» στο λιμάνι του Πειραιά - Media

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από τη σύγκρουση δύο ταχύπλοων επιβατηγών πλοίων κατά τη διαδικασία απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά.

 

Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από τη σύγκρουση δύο ταχύπλοων επιβατηγών πλοίων κατά τη διαδικασία απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά.

Πρόκειται για το καταμαράν jet-1 με 307 επιβάτες, που θα πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Πειραιά για Σίφνο, Μήλο, Ιο, Θήρα, και το «δελφίνι» «Αthina» με 60 επιβάτες, που είχε προορισμό το Αγκίστρι και την Αίγινα.

Στο jet-1 απαγορεύθηκε προσωρινά ο απόπλους μέχρι να ελεγχθεί από τεχνικό κλιμάκιο επιθεωρητών, όπως και στο υδροπέρυγο «Αthina» στο οποίο έχουν προκληθεί μικρές υλικές ζημιές στο ένα πτερύγιο.

Λόγω του ατυχήματος σε ορισμένους από τους επιβάτες του jet-1 επιστράφησαν τα εισιτήρια, ενώ όσοι ήθελαν να ταξιδέψουν προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με το ταχύπλοο επιβατηγό Speed Runner. Οι επιβάτες του «Αthina» προωθήθηκαν στον προορισμό τους με άλλο «δελφίνι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:52