search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45
MENU CLOSE

«Ατρόμητος» στην Στοκχόλμη – Με 3-1 «κλείδωσε» την πρόκριση

30.07.2015 19:14
«Ατρόμητος» στην Στοκχόλμη – Με 3-1 «κλείδωσε» την πρόκριση - Media

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ απόκτησε από τον πρώτο αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης ο Ατρόμητος

 

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τα πλέι οφ του Europa League απόκτησε από τον πρώτο αγώνα με την ΑΙΚ Στοκχόλμης ο Ατρόμητος, που με γκολ των Ναπολεόνι στο 3ο, Μαρσελίνιο στο 15ο και Ούμπιδες με πέναλτι στο 80ό λεπτό επικράτησε των Σουηδών με 3-1 (το γκολ στο 70΄ με πέναλτι ο Γκοϊτόμ) στη “Friends Arena” και τους περιμένει την άλλη Πέμπτη στο Περιστέρι για να “σφραγίσει” το εισιτήριο.

 

ΑΙΚ: Κάλγκρεν, Άλεξ, Σάντμπεργκ, Γιόχανσον, Πέιβι, Μπλόμπεργκ (46’ Ελίασον), Ετούχου, Οφόρι, Ισιζάκι, Μπανγκουρά, Μπρούσταντ (46’ Γκοϊτόμ). 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Πίτου Γκαρσία (78’ Εμπόου), Γοδόι, Ουσέρο, Μαρσελίνιο (86’ Μπρίτο), Ούμπιντες, Ναπολεόνι (90’+3 Μπάλλας). 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:45