search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:18
MENU CLOSE

Μητρόπουλος: Τα μέτρα πολύ δύσκολα θα περάσουν από τη Βουλή

03.08.2015 06:14
Μητρόπουλος: Τα μέτρα πολύ δύσκολα θα περάσουν από τη Βουλή - Media

Την άποψη ότι η εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης πρέπει να εμπλουτιστεί με ειδικούς επιστήμονες πέρα από τα στενά όρια των κυβερνώντων κομμάτων εξέφρασε ο Αλέξης Μητρόπουλος

 

Την άποψη ότι η εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης πρέπει να εμπλουτιστεί με ειδικούς επιστήμονες πέρα από τα στενά όρια των κυβερνώντων κομμάτων εξέφρασε ο Αλέξης Μητρόπουλος, ενώ υπογράμμισε ότι αν δεν επιτευχθεί συμφωνία ως 20 Αυγούστου «πάμε σε δεύτερη μεγάλη ήττα και σε πρόγραμμα ακραίου αριστερού θατσερισμού που μια κυβέρνηση της Αριστεράς δεν μπορεί να το σηκώσει μόνη της».

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο αντιπρόεδρος της Βουλής ανέφερε πως τα μέτρα πολύ δύσκολα θα περάσουν από τη Βουλή και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση μπορεί να έχει ακόμη μεγαλύτερες απώλειες στην ψήφιση ανάλογων μέτρων με απώλεια του αριθμού των 120 βουλευτών.

Για τα μέτρα που είδαν το φως της δημοσιότητας στον κυριακάτικο Τύπο ανέφερε ότι «παρά το ότι η κοινωνία θέλει κάποια μέτρα και βεβαίως πρέπει να παρθούν, αυτά δεν μπορεί να τα σηκώσει και η κυβέρνηση μόνη της».

Υπογράμμισε ότι «το 70% των γυναικών θα στερηθούν του δικαιώματος της σύνταξης» αφού από το 2021 θα απαιτούνται 40 χρόνια δουλειάς για γυναίκες και νέους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:18