search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:12
MENU CLOSE

Ξανά τον Δεκαπενταύγουστο οι «Αχαρνής» στην Επίδαυρο

03.08.2015 09:38
Ξανά τον Δεκαπενταύγουστο οι «Αχαρνής» στην Επίδαυρο - Media

To φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σε συνεργασία με την εταιρεία Φιλοθέατον αποφάσισαν να παρουσιάσουν σε επανάληψη την πολιτική κωμωδία του Αριστοφάνη «Αχαρνής» την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου

 

To φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σε συνεργασία με την εταιρεία Φιλοθέατον αποφάσισαν να παρουσιάσουν σε επανάληψη την πολιτική κωμωδία του Αριστοφάνη «Αχαρνής» την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου (μετά την ακύρωση της παράστασης Νεφέλες που είχε προγραμματιστεί γι’ αυτές τις ημερομηνίες).

Οι «Αχαρνής» – σκηνοθεσία Γιάννης Κακλέας, πρωταγωνιστής Βασ. Χαραλαμπόπουλος – παρουσιάστηκαν αρχικά στις 10 και 11 Ιουλίου – μέσα σε πολύ δύσκολες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες – με αποτέλεσμα αρκετοί θεατές να μην καταφέρουν να μεταβούν στην Επίδαυρο. Θα έχουν την ευκαιρία να το κάνουν τώρα και μάλιστα με νέες, χαμηλότερες τιμές εισιτηρίων – 15 ευρώ ενιαία τιμή στο κάτω διάζωμα και 10 ευρώ στο άνω διάζωμα – έτσι ώστε να καταστεί πιο εφικτή η προσέλευση του κόσμου. Η παράσταση παρουσιάζεται με υπέρτιτλους στα αγγλικά, για να διευκολυνθούν και οι ξενόγλωσσοι θεατές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:11