search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:42
MENU CLOSE

Η νταντά των παιδιών του «ξεμυάλισε» τον Μπεν Άφλεκ (Photos)

03.08.2015 11:12
Ξανά σε κλινική αποτοξίνωσης ο Μπεν Άφλεκ: Σε άθλια κατάσταση τον μετέφερε η πρώην σύζυγός του (Video) - Media

Μετά από δέκα χρόνια σχέσης και τρία παιδιά το ζεύγος Μπεν Άφλεκ-Τζένιφερ Γκάρνερ έβαλε τέλος στο γάμο του πριν από λίγο καιρό. 

 

Μετά από δέκα χρόνια σχέσης και τρία παιδιά το ζεύγος Μπεν Άφλεκ-Τζένιφερ Γκάρνερ έβαλε τέλος στο γάμο του πριν από λίγο καιρό. Οι δύο ηθοποιοί προσπαθούν να κρατήσουν τους τόνους χαμηλούς για το καλό των παιδιών τους.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η «πέτρα του σκανδάλου» είναι η 28χρονη νταντά των παιδιών τους, Κριστίν Ουζούνιαν, την οποία η Γκάρνερ είχε απολύσει μόλις κατάλαβε πόσο καλά τα πήγαινε με τον σύζυγο της. Σ

ύμφωνα με το περιοδικό «People» η νταντά είναι «τσιμπημένη» με τον Άφλεκ. Τον συνόδευσε μάλιστα, στις διακοπές με τα παιδιά του στις Μπαχάμες, πριν βέβαια, πάει να τους βρει η Γκάρνερ. Μετά από αυτό το ταξίδιτο λαμπερό ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του.

Αυτό τον καιρό η Γκάρνερ βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας  «Miracles from heaven» , όπου συμπρωταγωνιστεί με την Queen Latifah.

Η «πέτρα του σκανδάλου», η νταντά των παιδιών

Η Γκάρνερ στα γυρίσματα της νέας της ταινίας με την Queen Latifah

Παλιές ευτυχισμένες στιγμές για το ζεύγος…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:42