search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:35
MENU CLOSE

Άδωνις για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο: «Δεν είναι μέσα στις προθέσεις του να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ»

03.08.2015 13:16
Άδωνις για τον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο: «Δεν είναι μέσα στις προθέσεις του να διεκδικήσει την ηγεσία της ΝΔ» - Media

Την πρόθεσή του να μην διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης.

 

Την πρόθεσή του να μην διεκδικήσει την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε ο βουλευτής του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Flash, είπε αναφερόμενος στον εαυτό του σε τρίτο πρόσωπο: « Δεν είναι μέσα στις προθέσεις του Άδωνι Γεωργιάδη να διεκδικήσει την ηγεσία. Πολλούς αρχηγούς είχε η Νέα Δημοκρατία, ας στερηθεί έναν, δεν χάλασε ο κόσμος. Λέω ρητά και κατηγορηματικά ότι μέσα στα σχέδιά μου δεν είναι αυτό».

Κατά τα άλλα εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, χαρακτηρίζοντάς τον «παντελώς ανίκανο».

« Έχει λάμψη, είναι ωραίο το χαμόγελό του, είναι νέος, φαίνεται ευγενής, πουλάει, με την καλή έννοια το λέω, πουλάει. Πλην αυτού δεν έχει τίποτε άλλο, είναι παντελώς ανίκανος, ο ίδιος προσωπικά. Και δεν είναι θέμα Λαφαζάνη και Αριστερής Πλατφόρμας, ο ίδιος ο Τσίπρας είναι ανίκανος, δεν μπορεί να κυβερνήσει», είπε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 06:29