search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:09
MENU CLOSE

«Είχα απαίσια περμανάντ και χοντρά μάγουλα», λέει διάσημο μοντέλο (Photos)

03.08.2015 13:51
«Είχα απαίσια περμανάντ και χοντρά μάγουλα», λέει διάσημο μοντέλο (Photos) - Media

Με αφορμή μια εντυπωσιακή φωτογράφηση για το περιοδικό «Red» το μοντέλο από την Δανία έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

 

Μπορεί το όνομα της Ελένα Κρίστενσεν να είναι ταυτισμένο με τον χώρο της μόδας της δεκαετίας του ’90 καθώς ήταν ένα από τα «χρυσά» της κορίτσια, αλλά η ίδια δηλώνει ότι είχε πέσει από τα σύννεφα όταν η καριέρα της άρχισε να απογειώνεται.

Με αφορμή μια εντυπωσιακή φωτογράφηση για το περιοδικό «Red» το μοντέλο από την Δανία έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. «Είχα απαίσια περμανάντ, χοντρά μάγουλα και «παγωμένο» ροζ κραγιόν. Δεν καταλαβαίνω τι είδαν πίσω από αυτά…», είπε η 46χρονη καλλονή και μίλησε για την «έκρηξη» μοντέλων που συνέβη τη δεκαετία του ΄90.

Εκείνη την εποχή, μαζί με μερικές ακόμα-Σίντι Κρόφορντ, Κλόντια Σίφερ, Ναόμι Κάμπελ και Λίντα Εβαγκελίστα, μεσουρανούσαν στις πασαρέλες ενώ ήταν η απόλυτη φαντασίωση των αντρών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:09