search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:23
MENU CLOSE

Αίτημα της Εισαγγελίας για αστυνομική έρευνα του plan b Βαρουφάκη

04.08.2015 17:41
Αίτημα της Εισαγγελίας για αστυνομική έρευνα του plan b Βαρουφάκη - Media
Διενέργεια πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε παραβίαση ή απόπειρα παραβίασης του πληροφοριακού συστήματος της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων τoυ Γ. Βαρουφάκη με τους στενούς του συνεργάτες για τη σχεδίαση του plan b, ζητεί, σύμφωνα με το Μega, από τη δ’ίωξη ηλεκτρονικού εγκληματος, η Εισαγγελία, μετά το αίτημα προς τη Βουλή για διαβίβαση των πρακτικών της συζήτησης της υπόθεσης.

 

Διενέργεια πραγματογνωμοσύνης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε παραβίαση ή απόπειρα παραβίασης του πληροφοριακού συστήματος της Γενικής Γραμματείας Εσόδων, κατά τη διάρκεια των συζητήσεων τoυ Γ. Βαρουφάκη με τους στενούς του συνεργάτες για τη σχεδίαση του plan b, ζητεί, σύμφωνα με το Μega, από τη δ’ίωξη ηλεκτρονικού εγκληματος, η Εισαγγελία, μετά το αίτημα προς τη Βουλή για διαβίβαση των πρακτικών της συζήτησης της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται ότι παρόμοια έρευνα έχει διατάξει και η επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας κ. Σαββαϊδου, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να αποσταλούν και οι πρώτες κλήσεις για κατάθεση σε πολιτικά πρόσωπα που ασχολήθηκαν με το θέμα.

Η έρευνα γίνεται μετά τη μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσαν πέντε δικηγόροι σε βάρος των μη πολιτικών προσώπων, συνεργατών του Γ. Βαρουφάκη, για σειρά αδικημάτων που -όπως υποστηρίζουν- διέπραξαν κατά τη διάρκεια των συζητήσεων για το plan b.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:23