search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:31
MENU CLOSE

Συνάντηση Δούρου-Κουίκ για την δημιουργία Film Office στην Περιφέρεια Αττικής

04.08.2015 17:57
Ρένα Δούρου: Η Περ. Αττικής προωθεί με λογότυπό της ως αντισηπτικό και απολυμαντικό, ένα προϊόν που είναι καλλυντικό            - Media

Συνάντηση Ρένας Δούρου με Τέρενς Κουίκ για τη δημιουργία Film Office στην Περιφέρεια Αττικής

 

Η δημιουργία Film Office στην Περιφέρεια Αττικής και η υλοποίηση συνεργασιών μεταξύ Ελλήνων και ξένων παραγωγών στο χώρο του κινηματογράφου, βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου με τον υφυπουργό Επικρατείας για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Περιφέρειας, η κυβέρνηση διερευνά το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο προς την κατεύθυνση της παροχής οικονομικών κινήτρων και επίλυσης των τεχνικών ζητημάτων που τίθενται, ενώ η Περιφέρεια Αττικής, “λειτουργώντας ως κόμβος ενημέρωσης, συντονισμού και διευκόλυνσης, στοχεύει στο να μετατραπεί σε βασικό πόλο έλξης μεγάλων παραγωγών με πολλαπλά οφέλη”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:27