search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:02
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σκότωσαν τον Ντ. Σέπαρντ του Gray’s Anatomy (Photos)

05.08.2015 13:43
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σκότωσαν τον Ντ. Σέπαρντ του Gray’s Anatomy (Photos) - Media

Η σεναριογράφος της σειράς «λύνει» τη σιωπή της.

 

Ο απροσδόκητος θάνατος του Ντ. Σέπαρντ του κούκλου πρωταγωνιστή του «Gray’s Anatomy» πριν από λίγο καιρό σόκαρε το τηλεοπτικό κοινό και τους φαν της σειράς. Ο Mc Dreamy  είδε το νήμα της ζωής του να κόβεται στον 11ο κύκλο της σειράς. Το επεισόδιο μάλιστα όπου ο Σέπαρντ σκοτώνεται στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα είδαν 9.4 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Και παρόλο που έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης του, ο –ακόμα πιο κούκλος-Μάρτιν Χέντερσον, η σεναριογράφος-παραγωγός  της σειράς, Σόντα Ράιμς, αποφάσισε να αποκαλύψει γιατί «σκότωσε» τον Ντέρεκ Ντρέικ.

Και να η εξήγηση: «Δεν ήταν εύκολη η απόφαση να «σκοτώσεις» αυτόν τον χαρακτήρα. Αλλά ποιες ήταν οι επιλογές; Ο Ντέρεκ θα άφηνε την Μέρεντιθ και τι θα σήμαινε αυτό; Ότι η αγάπη τους δεν ήταν αληθινή, ότι αυτό που λέγαμε για έντεκα χρόνια ήταν ένα ψέμα, και ότι ο Mc Dreamy δεν ήταν ο Mc Dreamy. Κάτι τέτοιο για μένα θα ήταν αστήρικτο. Η αγάπη της Μέρεντιθ και του Ντέρεκ έπρεπε να μείνει αληθινή. Και πραγματικά δεν μπορούσα να υποστηρίξω την ιδέα ότι ο Ντέρεκ παρατάει την γυναίκα και τα παιδιά του και γίνεται κακός. Για μένα λοιπόν, ήταν ο μόνος τρόπος η αγάπη της Μέρεντιθ και του Ντέρεκ να μείνει αληθινή και να παγώσει στο χρόνο».

Πόσοι από τους θαυμαστές της σειράς πείθονται από μια τέτοια εξήγηση;

«Η αγάπη του Ντέρεκ και της Μέρεντιθ έπρεπε να «παγώσει» στο χρόνο» κατά την σεναριογράφο 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:01