search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:39
MENU CLOSE

Απίστευτο: Η Μαντόνα πληρώνει άνθρωπο για να της θυμίζει να … φάει! (Photos)

07.08.2015 11:05
Απίστευτο: Η Μαντόνα πληρώνει άνθρωπο για να της θυμίζει να … φάει! (Photos) - Media

Ενώ η μέση «θνητή» θα πλήρωνε άνθρωπο για να την σταματάει από το φαϊ, η Μαντόνα έχει υπάλληλο που της θυμίζει ότι πρέπει να φάει. 

 

Ενώ η μέση «θνητή» θα πλήρωνε άνθρωπο για να την σταματάει από το φαϊ, η Μαντόνα έχει υπάλληλο που της θυμίζει ότι πρέπει να φάει. Τι άλλο θα ακούσουμε την βασίλισσα της ποπ! Εφηύρε και νέα θέση εργασίας!

Και γιατί συμβαίνει αυτό; Είναι πολύ πνιγμένη με την προετοιμασία της παγκόσμιας παγκόσμιας περιοδείας της «Rebel Heart» που ξεκινάει 9 Σεπτεμβρίου από το Μόντρεαλ. Την αποκαλεί μάλιστα, «αστυνομία φαγητού».  Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε σε συνέντευξη που της πήρε ο Άντι Κοέν για το «Watch what happens live».

«Έρχεται και με ρωτάει: «έφαγες; Ήπιες αρκετό νερό;». Και εγώ της απαντώ: «σκύλα, φύγε από τον στύλο μου», είπε η 56χρονη σταρ.

Η Μαντόνα δουλεύει μέσο όρο 10-12 ώρα την ημέρα για να είναι όλα στην εντέλεια όταν βρεθεί … on the road. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και τόσες πολλές οι ώρες «εργασίας» για να ξεχνάει το φαγητό… 

Τα δύο 8χρονα παιδιά της, Ντέιβιντ και Μέρσι, της κάνουν μασάζ σε ένα διάλειμμα 

Δοκιμάζοντας κοστούμια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 20:38