search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:07
MENU CLOSE

Ο Κουτσούμπας αρνείται οποιαδήποτε συμπόρευση με Λαφαζάνη

08.08.2015 09:24
Κουτσούμπας: Πάρτε πίσω το νομοσχέδιο που δημιουργεί λύκειο «αρένα-ανταγωνισμού» και «σχολείο-φροντιστήριο» - Media

«Κανένα ενδεχόμενο συμπόρευσης με ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ» δεν βλέπει ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών».

 

«Μόνον η πρόταση του ΚΚΕ είναι ρεαλιστική και γνήσια φιλολαϊκή, αφού την αποδέσμευση από την Ευρωζώνη και την ΕΕ τη συνδέει με συνολικό σχέδιο και πρόγραμμα για την οικονομία και την κοινωνία, με κοινωνικοποίηση των συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής, πανεθνικό κεντρικό σχεδιασμό, διαγραφή του χρέους, με τον λαό αποφασισμένο και οργανωμένο, στο πλαίσιο μιας γνήσιας εργατικής- λαϊκής εξουσίας» δηλώνει στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει κανένα ενδεχόμενο συμπόρευσης με ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει ότι «είναι άλλο πράγμα φυσικά, οι εργατικές λαϊκές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και των άλλων κομμάτων, στους οποίους το ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα συζήτησης και συστράτευσης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:06