search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:17
MENU CLOSE

Υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη – Προβληματισμός στην Πυροσβεστική

09.08.2015 07:14
Υπό έλεγχο πυρκαγιά στη Βαρυμπόμπη – Προβληματισμός στην Πυροσβεστική - Media

Υπό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά χτες το βράδυ, σε πευκοδάσος στη Βαρυμπόμπη, απειλώντας για μια ακόμα φορά την Πάρνηθα.

 

Υπό έλεγχο βρίσκεται η πυρκαγιά που ξέσπασε αργά χτες το βράδυ, σε πευκοδάσος στη Βαρυμπόμπη, απειλώντας για μια ακόμα φορά την Πάρνηθα.

Με πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες οι πυροσβέστες, εθελοντές και δυνάμεις των ΟΤΑ, κατάφεραν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά, ενώ το πρωί έκαναν προληπτικά ρίψεις νερού με εναέρια μέσα και παραμένουν στην περιοχή ισχυρές δυνάμεις για την πλήρη κατάσβεσή της και την αποτροπή του κινδύνου αναζωπυρώσεων.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, δεν χρειάστηκε να γίνει εκκένωση της περιοχής και δεν προκλήθηκαν ζημιές σε κατοικίες και άλλα οικήματα, που είναι διάσπαρτα στο δάσος.

Τους αρμόδιους αξιωματικούς του Π.Σ. προβληματίζει η ώρα και το σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, (εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Ι. Μίχα), καθώς και στο παρελθόν έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά στην ίδια περιοχή.

Για τα αίτια διενεργείται έρευνα από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24