search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:06
MENU CLOSE

Διεθνώς ρεζίλι: Αστυνομικός οπλισμένος με μαχαίρι χαστουκίζει πρόσφυγες στην Κω (Photo + Video)

10.08.2015 12:25
Διεθνώς ρεζίλι: Αστυνομικός οπλισμένος με μαχαίρι χαστουκίζει πρόσφυγες στην Κω (Photo + Video) - Media

Σάλο στα διεθνή ΜΜΕ έχει προκαλέσει ένας αρχιφύλακας στην Κω, ο οποίος φαίνεται σε φωτογραφία που κάνει τον γύρο του κόσμου να χαστουκίζει πρόσφυγες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι, έξω από το αστυνομικό τμήμα του νησιού.

 

Σάλο στα διεθνή ΜΜΕ έχει προκαλέσει ένας αρχιφύλακας στην Κω, ο οποίος φαίνεται σε φωτογραφία να χαστουκίζει μετανάστες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι, έξω από το αστυνομικό τμήμα του νησιού.

Στο βίντεο και στις φωτογραφίες φαίνεται ο αστυνομικός ο οποίος χαράζει όρια στο έδαφος με το μαχαίρι για να μην προχωρήσουν Πακιστανοί και Σύροι μετανάστες και πρόσφυγες, οι οποίοι περίμεναν να παραλάβουν τα έγγραφα τους, ενώ κάνει κίνηση με το αριστερό χέρι στο πρόσωπο ενός εξ αυτών.

Ο αρχιφύλακας, ο οποίος κανονικά υπηρετούσε στο αεροδρόμιο της Κω και είχε πάρει απόσπαση στο αστυνομικό τμήμα για την ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα μέχρι να διενεργηθεί ΕΔΕ.

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Π» ο αρχιφύλακας πατέρας τριών παιδιών υποστήριξε ότι το μαχαίρι δεν ήταν δικό του αλλά… έπεσε από έναν από τους πρόσφυγες που είχαν συγκεντρωθεί και πραγματοποιούσαν καθιστική διαμαρτυρία έξω από το αστυνομικό τμήμα! Ο αρχιφύλακας πρόσθεσε επίσης ότι δεν απείλησε κανέναν αλλά έψαχνε να βρει σε ποιον… ανήκει το μαχαίρι ενώ υποστήριξε ότι δεν χαστουκίζει τον πρόσφυγα όπως φαίνεται στη φωτογραφία αλλά του δείχνει τον δρόμο…

Η ανακοίνωση του Υπ. Προστασίας του Πολίτη:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχτηκε η διενέργεια κατεπείγουσας διοικητικής έρευνας, σχετικά με φωτογραφίες, οι οποίες αναρτήθηκαν σήμερα σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απεικονίζουν επίμεμπτες ενέργειες αστυνομικού, στη νήσο της Κω. Επιπλέον, προανάκρισης επελήφθη η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 20:06