search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:40
MENU CLOSE

Σουηδία: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι σε ΙΚΕΑ (Photos)

10.08.2015 13:44
Σουηδία: Δύο νεκροί και ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι σε ΙΚΕΑ (Photos) - Media

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα μέσα σε ένα κατάστημα της αλυσίδας ΙΚΕΑ στην πόλη Βεστερός της Σουηδίας, όταν ένας άνδρας τους επιτέθηκε με μαχαίρι, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

 

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλος ένας τραυματίστηκε σοβαρά τη Δευτέρα μέσα σε ένα κατάστημα της αλυσίδας ΙΚΕΑ στην πόλη Βεστερός της Σουηδίας, όταν ένας άνδρας τους επιτέθηκε με μαχαίρι, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

Τα αίτια της επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστα.

“Γύρω στις 13.00 το μεσημέρι λάβαμε μια κλήση που μας ενημέρωνε για τραυματισμούς στο ΙΚΕΑ (…) Στο κατάστημα βρήκαμε έναν άνδρα και μία γυναίκα που είχαν δεχτεί μαχαιριές και κατόπιν υπέκυψαν στα τραύματά τους. Άλλος ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί σοβαρά”, ανέφερε η αστυνομία της επαρχίας Βάστμανλαντ σε ανακοίνωσή της.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλάβει έναν ύποπτο για την επίθεση. Ο τραυματίας είναι ένας άνδρας περίπου 35 ετών ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο, είπε η εκπρόσωπος των τοπικών υγειονομικών αρχών Έβα Λίνταλ. Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει δώσει καμία άλλη διευκρίνιση για την ταυτότητα των θυμάτων και του υπόπτου.

Η πόλη Βεστερός, μια από τις μεγαλύτερες της Σουηδίας, απέχει περίπου μία ώρα δυτικά της πρωτεύουσας Στοκχόλμης.

Τα σουηδικά τηλεοπτικά κανάλια μετέδιδαν το απόγευμα εικόνες από το εξωτερικό του καταστήματος, το οποίο εκκενώθηκε και είναι περικυκλωμένο από αστυνομικούς. Η τοπική εφημερίδα VLT, επικαλούμενη τον διευθυντή του καταστήματος, ανέφερε ότι τα θύματα ήταν “τακτικοί πελάτες” και ότι η διπλή ανθρωποκτονία έγινε στο τμήμα μαγειρικών σκευών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:39