search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:30
MENU CLOSE

Ο Μπέκαμ απαντά στις κατηγορίες ότι είναι «κακός πατέρας»

11.08.2015 10:04
Βικτόρια Μπέκαμ για την πιο αμήχανη συνέντευξη: «Είχα hangover» (Photo | Video) - Media

O ξένος Τύπος στράφηκε εναντίον ύστερα από τις κατηγορίες των ειδικών ότι αφήνει την 4χρονη κόρη του να έχει πιπίλα σε αυτή την ηλικία.

 

Τον κατηγόρησαν ότι είναι κακός πατέρας. Συγκεκριμένα, χθές ο ξένος Τύπος στράφηκε εναντίον ύστερα από τις κατηγορίες των ειδικών ότι αφήνει την 4χρονη κόρη του να έχει πιπίλα σε αυτή την ηλικία. Και επεσήμαναν τα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν, είτε στην ομιλία, είτε στα δόντια.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ όμως, αποφάσισε να μην αφήσει το θέμα να περάσει έτσι και απάντησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ότι η μικρή του ήταν άρρωστη και της έδωσε την πιπίλα για να ανακουφιστεί και να νοιώσει καλύτερα.

Να η απάντηση που έδωσε ο 40χρονος στους 10.1 εκατομμύρια follower:

«Γιατί οι άνθρωποι νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να κριτικάρουν άλλους γονείς για τα παιδιά χωρίς καν να γνωρίζουν τα γεγονότα; Όποιος έχει παιδιά, ξέρει ότι όταν δεν νοιώθουν καλά, ή έχουν πυρετό, κάνει ό,τι μπορεί για να τα ανακουφίσει. Και τις περισσότερες φορές έτσι λειτουργεί η πιπίλα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:30