search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:28
MENU CLOSE

Αυτό το επάγγελμα και εάν είναι «εργασία και χαρά» – Δοκιμάζει δονητές πριν βγουν στην αγορά (Photos)

12.08.2015 08:40
Αυτό το επάγγελμα και εάν είναι «εργασία και χαρά» - Δοκιμάζει δονητές πριν βγουν στην αγορά (Photos) - Media

Είναι 30 ετών και βγάζει το ψωμί της δοκιμάζοντας δονητές πριν αυτοί βγουν στην αγορά

 

Η Karleen Howden, είναι 30 ετών και ζει με τη μητέρα της στην Αγγλία. Δεν είναι στέλεχος κάποιας μεγάλης εταιρίας, ούτε πωλήτρια σε κάποιο κατάστημα, δεν είναι δασκάλα, δεν είναι δικηγόρος. Η Karleen είναι δοκιμαστής δονητών και ερωτικών παιχνιδιών. Η ίδια λέει με σθένος ότι «κάνει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο».

Η 30χρονη Αγγλίδα εργάζεται στην εταιρία εσωρούχων και ερωτικών παιχνιδιών «Ann Summers», και οι χαρές που παίρνει από το επάγγελμα της είναι διπλές. Και οικονομικές και… σεξουαλικές. Η Karleen δοκιμάζει κάποιο νέο μοντέλο και ύστερα εγγράφως λέει την άποψη της στους υπεύθυνους της εταιρίας για αυτό που δοκίμασε. Εάν πρέπει να αλλάξει κάτι στο σχήμα του, στο μέγεθος του, εάν προσφέρει μικρή, μέτρια, ή μεγάλης έντασης ηδονή κτλ.

Η δουλειά της και τα κέρδη της είναι ανθηρά και κυριολεκτικά δεν προλαβαίνει να δοκιμάζει sex toys, πριν αυτά βγουν στην αγορά. Κάθε εβδομάδα πρέπει να δοκιμάζει τουλάχιστον 2 νέα μοντέλα και σχήματα. Μάλιστα η ίδια λέει πως τις εβδομάδες που έχει πολλή δουλειά και δεν προλαβαίνει να δοκιμάσει τα πάντα, δίνει και στις αδερφές της, αλλά και στην 53χρονη μητέρα της μέρος της δουλειάς!!!

«Μεγάλωσα σε μια οικογένεια που το σεξ δεν ήταν ποτέ ταμπού. Έχω πέντε αδελφές και τους στέλνω sex toys για να τα δοκιμάσουν, όταν δεν προλαβαίνω εγώ», τονίζει η 30χρονη Αγγλίδα.

Σύμφωνα πάντως με την βρετανική National Survey of Sexual Attitudes and Lifestyles, και μια πρόσφατη έρευνα που έκανε, οι Άγγλοι από τα 16 μέχρι τα 44, σκέφτονται το σεξ λιγότερες από 5 φορές το μήνα. Η Karleen με τον σύντροφο της Desi, δεν δείχνουν να έχουν τέτοια προβλήματα και όπως υποστηρίζει η ίδια: «η σεξουαλική μας ζωή έχει απογειωθεί»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:28