search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:42
MENU CLOSE

Χρυσοβελώνη: Αναζήτηση άμεσης πολιτικής λύσης για τους πρόσφυγες

12.08.2015 10:24
Χρυσοβελώνη: Αναζήτηση άμεσης πολιτικής λύσης για τους πρόσφυγες - Media

«Οι ακραίες συνθήκες που βιώνουν, τόσο οι πρόσφυγες, όσο και οι χώρες υποδοχής καθιστούν πιο αναγκαίες από ποτέ, αφενός την αναζήτηση άμεσης πολιτικής λύσης…

 

«Οι ακραίες συνθήκες που βιώνουν, τόσο οι πρόσφυγες, όσο και οι χώρες υποδοχής καθιστούν πιο αναγκαίες από ποτέ, αφενός την αναζήτηση άμεσης πολιτικής λύσης με την προώθηση και φιλοξενία των προσφύγων και στις άλλες χώρες μέλη της ΕΕ και αφετέρου την αναθεώρηση της Συνθήκης ΙΙ του Δουβλίνου, η οποία εδώ και καιρό εκ των πραγμάτων έχει καταστεί παρωχημένη και μη ρεαλιστική» επισημαίνει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Το πρωτοφανές κύμα προσφύγων και μεταναστών που κατακλύζει τα νησιά του Αιγαίου αλλά και τα υπόλοιπα κράτη-μέλη της ΕΕ στη Μεσόγειο (Ιταλία-Ισπανία) αναδεικνύει ένα διπλό δράμα: Αφενός αυτό των προσφύγων που μόλις έχουν ξεφύγει από το θέατρο φονικών συρράξεων και αφετέρου αυτό των χωρών υποδοχής, που όσο και αν υπερβαίνουν τις όποιες δυνατότητες περίθαλψης και φιλοξενίας έχουν, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στη σοβούσα ανθρωπιστική κρίση» ανέφερε η Μ. Χρυσοβελώνη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:40