search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:12
MENU CLOSE

Η απόλυτη ρομαντική ταινία, «Το Ημερολόγιο» γίνεται τηλεοπτική σειρά (Photos)

12.08.2015 12:56
notebook.jpg

Είναι σίγουρα ελάχιστοι όσοι έχουν δει «Το ημερολόγιο» και δεν έχουν κλάψει. 

 

Είναι σίγουρα ελάχιστοι όσοι έχουν δει «Το ημερολόγιο» και δεν έχουν κλάψει. Μιλάμε για τον απόλυτο έρωτα σε μια καθόλου σπουδαία ταινία, που όμως, έγινε φαινόμενο. Βγήκε το 2004 και όμως, θεωρείται κλασική στο είδος της.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Νικ Κασαβέτης, γιος του θρυλικού Κασσαβέτης. Πρωταγωνιστικό ζευγάρι ο Ράιαν Γκόσλινγκ-στα πρώτα του βήματα- και η Ρέιτσελ ΜακΆνταμς που έγιναν έπειτα ζευγάρι και στη ζωή για αρκετά χρόνια. Ήταν βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Νίκολας Σπαρκς.

Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η αγαπημένη ταινία θα γίνει σειρά και θα πιάσει το νήμα της σχέσης του Νόα και της Άλι από την αρχή, τέλος της δεκαετίας του ’40 στη μεταπολεμική Βόρεια Καρολίνα, ανάμεσα σε πολιτικές φυλετικών διακρίσεων και κοινωνικής ανισότητας.

 

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 14:12