search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:08
MENU CLOSE

Η Τασία της ανθρώπινης συμφοράς

13.08.2015 08:59
Αιχμές (και) από Χριστοδουλοπούλου για το προσφυγικό: Να πιέσουμε την Ευρώπη - Media

Η βαναυσότερη μεταχείριση που επιφυλάχθηκε ποτέ στους δύστυχους μετανάστες, φέρει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, όλων εκείνων των “προοδευτικών” που έχουν τα λόγια εύκολα και …αλλάζουν τον κόσμο με διακηρύξεις και καλές προθέσεις. 

 

Η βαναυσότερη μεταχείριση που επιφυλάχθηκε ποτέ στους δύστυχους μετανάστες, φέρει την υπογραφή του ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή, όλων εκείνων των “προοδευτικών” που έχουν τα λόγια εύκολα και …αλλάζουν τον κόσμο με διακηρύξεις και καλές προθέσεις. Ωστόσο, η ανάλγητη πολιτική που εφαρμόζουν απέναντι στις «ανθρώπινες ψυχές» – όπως τις χαρακτήριζαν με τον γνωστό …ποιητικό οίστρο της Αριστεράς – λαμβάνει διαστάσεις τραγωδίας, κυρίως λόγω της ανεύθυνης πολιτικής της αρμόδιας υπουργού.

Όπως πολλές «προσωπικότητες» της κυβέρνησης, η κυρία Χριστοδουλοπούλου Τασία τείνει να αναδειχθεί σε παγκόσμια πρωταθλήτρια ανικανότητας – η όποια στην σκληρή πραγματικότητα μεταφράζεται σε μιαν άνευ προηγουμένης ανθρωπιστική τραγωδία. Η  υπουργός αναδεικνύεται σε φαινόμενο αναλγησίας , σκληρότητας και αήθους πολιτικής απέναντι στους μετανάστες που συρρέουν κατά δεκάδες χιλιάδες στις ελληνικές ακτές και έρχονται σε επαφή με μια πραγματικότητα περισσότερο επώδυνη κι από αυτήν που άφησαν πίσω τους στις κατεστραμμένες πατρίδες τους: με την απάθεια της κυρίας Χριστοδουλοπούλου και με τις απαράμιλλης προκλητικής ανηθικότητας πολιτικές της δηλώσεις!

Αν στον «τακτικιστή και αποτελεσματικά  διαπραγματευόμενο » πρωθυπουργό μας  έχει απομείνει ίχνος ανθρωπισμού, ας την απομακρύνει πάραυτα και ας ζητήσει επί τέλους την συνδρομή ενός σοβαρού στελέχους της ευρύτερης πολίτικης σκηνής προκειμένου να αντιμετωπιστεί στοιχειωδώς αυτό το ανθρώπινο δράμα – όπου η ανθρώπινη ζωή λογίζεται σαφώς ως κατώτερη από τα σκουπίδια (τα όποια ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετώπισε με υπερβάλλοντα ζήλο στην Κερατέα και αλλού…) 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:07