search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:32
MENU CLOSE

Ο Αλέξης Μητρόπουλος έδωσε την λύση στην διάσκεψη των Προέδρων-Ξεκινά από λεπτό σε λεπτό η Ολομέλεια

13.08.2015 21:45
Focus: H επανένωση της Κύπρου, η πίσω πόρτα για τον Ερντογάν - Media

Ο Αλέξης Μητρόπουλος άλλαξε την ψήφο του, για έναρξη της Ολομέλειας το πρωί της Παρασκευής, συντάχθηκε με την πλειοψηφία και η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει στη 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Με 11 ψήφους υπέρ και αφού ο Αλέξης Μητρόπουλος, μετά από αρκετές ώρες διαβουλεύσεων άλλαξε την ψήφο του συντασσόμενος με την πλειοψηφία, η διαδικασία της Ολομέλειας αναμένεται να ξεκινήσει στη 01:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Νωρίτερα, η Διάσκεψη τάχθηκε σε ψηφοφορία με 10 ψήφους υπέρ της πρότασης του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Φίλη να ξεκινήσει αμέσως η συνεδρίαση της ολομέλειας και να ολοκληρωθεί στις 03:00.

Η πρόταση της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου να αρχίσει αύριο το πρωί η συζήτηση στην Βουλή και να είναι διάρκειας 10 ωρών, έλαβε 8 ψήφους μεταξύ των οποίων και ο Αλέξης Μητρόπουλος αρχικά, ενώ οι βουλευτές του ΚΚΕ ψήφισαν παρών.

Παρόλο που η πρόταση να αρχίσει αμέσως η συνεδρίαση της ολομέλειας έλαβε 10 ψήφους, επί 20 παρόντων βουλευτών, δεν υπήρχε απόλυτη πλειοψηφία με αποτέλεσμα να καθυστερεί η λήψη οριστικής απόφασης για την έναρξη της συνεδρίασης της ολομέλειας. 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:32