search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:23
MENU CLOSE

«Duracell» ο Τσίπρας στη Βουλή – Όταν οι άλλοι ήταν κουρασμένοι, εκείνος έμοιαζε ξεκούραστος και χαμογελαστός (Photos)

14.08.2015 06:10
«Duracell» ο Τσίπρας στη Βουλή – Όταν οι άλλοι ήταν κουρασμένοι, εκείνος έμοιαζε ξεκούραστος και χαμογελαστός (Photos) - Media

Γελούσε, έκανε γκριμάτσες, αστειευόταν με τον Γιώργο Σταθάκη και στη συνέχεια κάθισε στο πρωθυπουργικό έδρανο

 

Ο πρωθυπουργός μπήκε στην αίθουσα του κοινοβουλίου λίγο μετά τις 7 το πρωί. Ήταν ευδιάθετος, χαμογελούσε, και αστειεύτηκε με τον Γιώργο Σταθάκη. Κάποια στιγμή μάλιστα, έφερε το χέρι του μπροστά στο στόμα, προκειμένου να κρύψει το χαμόγελο του.

Ο πρωθυπουργός άκουσε την ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη αλλά όταν πήρε το λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου, εκείνος βγήκε από την αίθουσα, για να επιστρέψει λίγο αργότερα.

Πάντως όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο πρωθυπουργός (το είπε άλλωστε ο ίδιος και στην ομιλία του) αντέχει από «ξενύχτια» αλλά και από «πρωινά ξυπνήματα». Την ίδια ώρα διάφοροι βουλευτές στα «ορεινά» προσπαθούσαν να βολευτούν και να ξεκλέψουν λίγα λεπτά ύπνου. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:22