search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:34
MENU CLOSE

Με 222 «Ναι», 64 «Όχι» και 11 «παρών» πέρασε το μνημόνιο – Ποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «γύρισαν την πλάτη» στον Τσίπρα

14.08.2015 07:38
Le Monde: H τελευταία πράξη του δράματος των μνημονίων - Media

Πέρασε το νέο Μνημόνιο αλλά με απώλεια δεδηλωμένης για την κυβέρνηση. Η συμφωνία κυβέρνησης και θεσμών, πέρασε με 222 «ναι», 64 «όχι» και 11 «παρών».

 

Πέρασε το νέο Μνημόνιο αλλά με απώλεια δεδηλωμένης για την κυβέρνηση. Η συμφωνία κυβέρνησης και θεσμών, πέρασε με 222 «ναι», 64 «όχι» και 11 «παρών». Βαριές απώλειες μετρά ο ΣΥΡΙΖΑ με 43 βουλευτές να διαφοροποιούνται (32 «όχι» και 11 «παρών»). ενώ απουσίαζε ο Γ.Ακριώτης. Έκπληξη θα πρέπει να θεωρείται και το «παρών» του Αλέξη Μητρόπουλου.

Όχι σε όλα από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον Δημήτρη Στρατούλη, τον Κώστα Ήσυχο και τη Νάντια Βαλαβάνη,. ΌΧΙ και από τους Δημήτρη Κοδέλα Κωνσταντίνο Ζαχαριά, Βασίλη Χατζηλάμπρου, Γιάννη Σταθά, Θανάση Σκούμα, Θωμά Κώτσια, Κώστα Λαπαβίτσα, Μιχάλη Κριτσωτάκη, Δέσποινα Χαραλαμπίδου, Ιωάννα Γαϊτάνη, Λίτσα Αμμανατίδου, Αλεξάνδρα Τσανάκα, Ηλία Ιωαννίδη, Στέφανο Σαμοϊλη, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, Ραχήλ Μακρή, Ιωάννη Ζερδελή,Έλενα Ψαρρέα, Θανάση Πετράκο, Κωνσταντίνο Δελημήτρο, Στάθη Λεουτσάκο, Παναγιώτη Λαφαζάνη, Ζήση Ζάννα, Βασίλη Κυριακάκη, Ευγενία Ουζουνίδου.

Παρών από την Βασιλική Κατριβάνου, την Ανέττα Καββαδία. Η πρώτη έκπληξη της ψηφοφορίας: Παρών ο Αλέξης Μητρόπουλος. “Παρών” και η Μαρία Κανελλοπούλου, Χρηστος Καραγιαννίδης, Νίκος Μιχαλάκης, Θεοφάνης Κουρεμπές, η Ηρώ Διώτη, ο Κωνσταντίνος Δερμιτζάκης, η Δανάη Τζήκα, η Βασιλική Λέβα,

Ναι επί της αρχής, παρών στα υπόλοιπα ψήφισε ο Γιώργος Κυρίτσης. Γιώργος Ψυχογιός: Ναι επί της αρχής, παρών στην τροπολογία 232. Δημήτρης Σεβαστάκης Ναι επί της αρχής, “παρών” στο άρθρο 1

Μαρία Κόλλια Τσαρουχά και Γρηγόρης Ψαριανός απουσίαζαν αλλά με επιστολή δήλωσαν ότι αν παρευρίσκονταν θα ψήφιζαν ΝΑΙ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33