search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:12
MENU CLOSE

Μικροπροβλήματα από την αυγουστιάτικη μπόρα στα Χανιά (Photos)

14.08.2015 13:40
Μικροπροβλήματα από την αυγουστιάτικη μπόρα στα Χανιά (Photos) - Media

Αυγουστιάτικη μπόρα ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι στα Χανιά και δημιούργησε μικροπροβλήματα κυρίως στο «κυκλοφορικό» της πόλης.

 

Αυγουστιάτικη μπόρα ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι στα Χανιά και δημιούργησε μικροπροβλήματα κυρίως στο «κυκλοφορικό» της πόλης. Σε κεντρικούς δρόμους των Χανίων σχηματίστηκαν ουρές αυτοκινήτων, η κυκλοφορία των οποίων γινόταν με πολύ αργούς ρυθμούς. Τα σημαντικότερα προβλήματα εντοπίστηκαν στις οδούς Αποκορώνου, Κυδωνίας, Τζανακάκη και Σκαλίδη, που βρίσκονται στο κέντρο καθώς και στη λεωφόρο Κισάμου.

Πολλοί δρόμοι πλημμύρισαν μέχρι τα νερά να απορροφηθούν από το δίκτυο όμβριων, ενώ στην ορεινή περιοχή της Μαλάξας αναφέρθηκε μικρή φωτιά από πτώση κεραυνού.

Μικροπροβλήματα αναφέρθηκαν και στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικού ρεύματος.

Η καλοκαιρινή μπόρα αιφνιδίασε και τους πολίτες που βρισκόταν στην αγορά της πόλης, με τους περισσότερους να ψάχνουν μέρος για να προστατευθούν από τη βροχή.

Πηγή φωτογραφιών: zarpa.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:10