search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:17
MENU CLOSE

Αριστερή Πλατφόρμα: Εκβιασμός η ψήφος εμπιστοσύνης-Δεν θέλουμε να ρίξουμε την κυβέρνηση

14.08.2015 16:22
Αριστερή Πλατφόρμα: Εκβιασμός η ψήφος εμπιστοσύνης-Δεν θέλουμε να ρίξουμε την κυβέρνηση - Media

Με κείμενο στην ιστοσελίδα iskra.gr, η Αριστερή Πλατφόρμα χαρακτηρίζει «εκβιασμό» το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να ζητήσει παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

 

Με κείμενο στην ιστοσελίδα iskra.gr, η Αριστερή Πλατφόρμα χαρακτηρίζει «εκβιασμό» το ενδεχόμενο η κυβέρνηση να ζητήσει παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

«Είναι προφανές ότι στόχος μίας τέτοιας ενδεχομένως πρότασης για ψήφο εμπιστοσύνης είναι να εκβιάσει ωμά τους βουλευτές κυρίως της Αριστερής Πλατφόρμας, θέτοντας το δίλημμα να προσφέρουν κάλυψη στις μνημονιακές κυβερνητικές επιλογές ή να “ρίξουν” την κυβέρνηση.»

Στελέχη της «Αριστερής Πλατφόρμας», σε σχέση με το ενδεχόμενο να ζητήσει η κυβέρνηση ψήφο εμπιστοσύνης, τόνιζαν τον εκβιαστικό και εξουθενωτικό χαρακτήρα μίας τέτοιας πρότασης και έλεγαν πως «οι βουλευτές που έχουν αναφορά στην ‘‘Αριστερή Πλατφόρμα’’ δεν θέλουν να ‘‘ρίξουν’’ την κυβέρνηση αλλά να ανακόψουν και να σταματήσουν άμεσα τη μνημονιακή πορεία της». ΄

Τα ίδια στελέχη τόνιζαν ότι «με την ψήφο τους και τη δράση τους θέλουν να συμβάλουν ώστε η κυβέρνηση να εγκαταλείψει και να ακυρώσει τα μνημόνια, ειδικότερα το τρίτο μνημόνιο και πρώτα απ’ όλα να συμβάλουν στη μη εφαρμογή μνημονιακών επιλογών, με στόχο να έρθει στο προσκήνιο η σχεδιασμένη προώθηση των ριζοσπαστικών προγραμματικών κυβερνητικών δεσμεύσεων».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03