search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 23:04
MENU CLOSE

«Η Έιμι Γουαϊνχάουζ νόμιζε ότι ήταν έγκυος πριν τον θάνατό της» (Photos)

17.08.2015 07:50
«Η Έιμι Γουαϊνχάουζ νόμιζε ότι ήταν έγκυος πριν τον θάνατό της» (Photos) - Media

Η Έιμι Γουαϊνχάουζ νόμιζε ότι ήταν έγκυος πριν τον θάνατό της δήλωσε ο πατέρας της τραγουδίστριας Μιτς Γουαϊνχάουζ, σχολιάζοντας το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της σε εκπομπή της αυστραλιανής τηλεόρασης.

 

Η Έιμι Γουαϊνχάουζ νόμιζε ότι ήταν έγκυος πριν τον θάνατό της δήλωσε ο πατέρας της τραγουδίστριας Μιτς Γουαϊνχάουζ, σχολιάζοντας το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της σε εκπομπή της αυστραλιανής τηλεόρασης.

Επιπλέον, ο Μιτς ανέφερε ότι η Έιμι ήταν σε σχέση με τον Βρετανό σκηνοθέτη Ρεγκ Τράβις: «Ήταν με τον Ρεγκ και σχεδίαζαν να παντρευτούν. Δεν θα ‘πρεπε να σας το πω αυτό, αλλά νόμιζε ότι ήταν έγκυος σ’ εκείνη την φάση».

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει την τραγουδίστρια απομονωμένη στο τελευταίο στάδιο της ζωής της παρότι ήταν αρραβωνιασμένη με τον Βρετανό σκηνοθέτη. «Το να δώσεις την εντύπωση ότι ήταν μόνη της είναι ειλικρινά εγκληματικό» δήλωσε ο πατέρας της καλλιτέχνιδας.

Επιπλέον, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς ότι το διαζύγιό του με την μητέρα της Έιμι, επηρέασε την κόρη του σε μεγάλο βαθμό, επιμένοντας ότι την έβλεπε συχνά μετά την αποχώρησή του από το σπίτι της οικογένειας.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ δήλωσε Ασίφ Καπάντια : «Πιστεύω ότι είναι μια ταινία για αυτήν και το τι συνέβαινε γύρω τις και στους ανθρώπους γύρω της. Ξέραμε ότι θα υπάρχουν άνθρωποι στους οποίους δεν θα αρέσουν κάποια πράγματα. Αν διαβάσετε μια φορά τους στίχους, θα καταλάβετε ότι όλες οι απαντήσεις είναι εκεί. Δεν υπάρχει τίποτα στην ταινία, το οποίο δεν είναι ήδη στους στίχους».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:58