search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:56
MENU CLOSE

45χρονος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος ηλικιωμένης

17.08.2015 09:39
Σοκ στην Αταλάντη: Γιατρός «σιδέρωσε» με ατμοσίδερο την γραμματέα του! - Media

Για ασέλγεια σε βάρος ηλικιωμένης, την οποία είχε αναλάβει να φροντίζει, κατηγορείται 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ στο Μεσολόγγι.

 

Για ασέλγεια σε βάρος ηλικιωμένης, την οποία είχε αναλάβει να φροντίζει, κατηγορείται 45χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ στο Μεσολόγγι.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος, κάτοικος της περιοχής, έχοντας γνώσεις νοσηλευτή, είχε προσληφθεί από την ηλικιωμένη και τον γιο της, προκειμένου να την φροντίζει καθώς είναι κατάκοιτη. Χθες το μεσημέρι, μία συγγενής της ηλικιωμένης, η οποία διαμένει στον κάτω όροφο, άκουσε φασαρία και ανέβηκε για να δει τι συμβαίνει. Εκεί έπιασε τον 45χρονο να ασελγεί σε βάρος της γερόντισσας. Ο δράστης, όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός διέφυγε, αλλά λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Μεσολόγγι και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος δήλωσε πως για πρώτη φορά χθες προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της ηλικιωμένης, η οποία θα διακομισθεί για ιατροδικαστική εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για κατάχρηση σε ασέλγεια και αργότερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Μεσολογγίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 10:54