18/01/2019 00:24:05

ΚΕΕΛΠΝΟ: Εχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του ανοικτού Κέντρου Φιλοξενίας στο Βοτανικό

ΚΕΕΛΠΝΟ: Εχουμε τη δυνατότητα να καλύψουμε πλήρως τις ανάγκες του ανοικτού Κέντρου Φιλοξενίας στο Βοτανικό - Media

 

«Το ανοικτό Κέντρο Φιλοξενίας στο Βοτανικό είναι μια πολύ καλή υποδομή» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ Αθανάσιος Γιαννόπουλος. Αναφερόμενος στις δράσεις που έχει αναλάβει το ΚΕΕΛΠΝΟ τονίζει οτι «έχουμε αναπτύξει ένα ιατρείο στο Βοτανικό, με μια κινητή μονάδα, με συναδέρφους γιατρούς και νοσηλευτές και καλύπτουμε τις ανάγκες σε πρωτοβάθμια περίθαλψη υγείας». Προσθέτει ότι στο «χώρο βρίσκονται συνεχώς τρεις με τέσσερις γιατροί αναλόγως των ειδικοτήτων που έχουμε ανάγκη» και συμπληρώνει οτι «οι κανόνες υγιεινής τηρούνται απόλυτα».

Επίσης, ο κ. Γιαννόπουλος βεβαιώνει ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των ανθρώπων, οι οποίοι θα μείνουν στην ανοικτή δομή ξεπεράσει τους 600 που είναι και ο αρχικός σχεδιασμός, το ΚΕΕΛΠΝΟ «έχει τη δυνατότητα να καλύψει όλες τις ανάγκες σε ό,τι αφορά το φαρμακευτικό υλικό, τις υπηρεσίες και τα εμβόλια των παιδιών που έχουν ανάγκη. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.