search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:59
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας αφήνει εκτός ψηφοδελτίων τη Ζωή

18.08.2015 09:37
Ο Τσίπρας αφήνει εκτός ψηφοδελτίων τη Ζωή - Media

Σε δημοσίευμά του ο «Βηματοδότης» αναφέρει ότι είναι ειλημμένη απόφαση του πρωθυπουργού να αφήσει εκτός ψηφοδελτίου την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

Σε δημοσίευμά του ο «Βηματοδότης» αναφέρει ότι είναι ειλημμένη απόφαση του πρωθυπουργού να αφήσει εκτός ψηφοδελτίου την πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Όπως γράφει: «Ο κύβος ερρίφθη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου μένει εκτός ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ. Την απόφαση, όπως έμαθα, έλαβε προσωπικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και διαβιβάστηκε ήδη για τα περαιτέρω στο κομματικά επιτελεία. «Η Ζωή είναι τελειωμένη», μου το επιβεβαίωσε ένας από τους πλέον στενούς συνεργάτες του Πρωθυπουργού, λέγοντας μάλιστα ότι έχει λάβει άνωθεν εντολή να μην τη συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια. 
Τώρα δεν γνωρίζω μετά την εξέλιξη αυτή εάν θα προχωρήσει ή όχι η πρόταση μομφής που έχει κατατεθεί εναντίον της ΠτΒ, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Πρωθυπουργός δεν την υπολογίζουν πλέον στους όποιους σχεδιασμούς τους. Το ποτήρι (αλλά και η οργή) για τη Ζωή ξεχείλισε στην τελευταία συνεδρίαση της Βουλής (για την ψήφιση του Μνημονίου) όταν η Ζωή είπε ότι δεν πρόκειται πλέον να υποστηρίζει τον κ. Τσίπρα». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:59