search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00
MENU CLOSE

Ξέρετε πόσα πήραν οι Μπιτλς για το πρώτο τους συμβόλαιο; 50 δολάρια! (Photos)

19.08.2015 11:43
Ξέρετε πόσα πήραν οι Μπιτλς για το πρώτο τους συμβόλαιο; 50 δολάρια! (Photos) - Media

Μπορεί ακόμα και σήμερα το όνομα Beatles να αποτελεί ένα χρυσορυχείο, αλλά πολλά χρόνια πριν το θρυλικό γκρουπ πάσχιζε να κλείσει ένα συμβόλαιο για … ένα πιάτο φαϊ. 

 

Μπορεί ακόμα και σήμερα το όνομα Beatles να αποτελεί ένα χρυσορυχείο, αλλά πολλά χρόνια πριν το θρυλικό γκρουπ πάσχιζε να κλείσει ένα συμβόλαιο για … ένα πιάτο φαϊ. Απίστευτο, κι όμως αληθινό. Το πρώτο τους συμβόλαιο με δισκογραφική εταιρεία τους εξασφάλισε 50 δολάρια, αλλά ήταν το εισιτήριο για την δόξα τους.

Η ιστορία είναι η εξής. Το συγκρότημα ήταν στο Αμβούργο ως support και έκανε μια διασκευή του «My Bonnie lies over the ocean» το 1961 που κυκλοφόρησε ως single. Και μπορεί να έβγαλαν μόνο 50 δολάρια, αλλά χάρης σε αυτό τους ανακάλυψε ο Μπράιαν Επστάιν. Έκαναν συμβόλαιο με την EMI, κυκλοφόρησαν το «Love me do» και η συνέχεια είναι γνωστή και …χρυσή.

Το συμβόλαιο αυτό βγαίνει τώρα σε δημοπρασία και αναμένεται να φτάσει τα 100.000 δολάρια. 

Το συμβόλαιο που οδήγησε στη δόξα

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00