search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:42
MENU CLOSE

Ο Τσίπρας ενημέρωσε για τις εκλογές Θεοδωράκη και Γεννηματά

20.08.2015 17:53
Ο Τσίπρας ενημέρωσε για τις εκλογές Θεοδωράκη και Γεννηματά - Media

Προσωπικά ενημέρωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον Σταύρο Θεοδωράκη και την Φώφη Γεννηματά για την απόφαση του να προσφύγει σε εκλογές με τηλεφωνική επικοινωνία που είχα λίγα λεπτά πριν το διάγγελμα – δήλωσή του προς τον ελληνικό λαό

 

Προσωπικά ενημέρωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τον Σταύρο Θεοδωράκη και την Φώφη Γεννηματά για την απόφαση του να προσφύγει σε εκλογές με τηλεφωνική επικοινωνία που είχα λίγα λεπτά πριν το διάγγελμα – δήλωσή του προς τον ελληνικό λαό. Οι επικοινωνίες ήταν σύντομες και από τις πρώτες πληροφορίες η συζήτηση δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες για τα συνταγματικά βήματα που απαιτούνται μετά την παραίτησή του από την πρωθυπουργία και την κατάθεση της εντολής σχηματισμού κυβέρνησης. Από το Μέγαρο Μαξίμου δε, επισημαίνουν ότι παρότι επικοινώνησαν με την ΝΔ δεν κατόρθωσαν να συνομιλήσουν με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33