14/11/2019 20:07:32
24.9.2009

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ - Media

ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΓΙΑΣ

Άνθρωπος της Θεσσαλονίκης, έχει ασχοληθεί περισσότερο από πολλούς με την πόλη και την αναβάθμισή της, υποψήφιος δήμαρχος, χρόνια δημοτικός σύμβουλος, καθηγητής στο Αριστοτέλειο, έχει διατελέσει εκπρόσωπος Tύπου του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής, υφυπουργός Μεταφορών. Είναι και πάλι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης.

ΔΑΝΑΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ

Ενας άνθρωπος της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης,  εντεταλμένη νομαρχιακή σύμβουλος Αθηνών, είναι υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ. Είναι αρχιτέκτονας και χωροτάκτης και τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009, στο «Σπιτικό» (Δασκαλάκη 10, παράλληλος της Κηφισίας από την απέναντι μεριά του ξενοδοχείου President), περιμένει τους φίλους της, στις 8 το βράδυ, για ένα κρασί και κυρίως για προεκλογική κουβέντα…

ΝΙΚΑΚΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΒIKY)

Eίναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθήνας, γεννημένη στον Χολαργό πριν από 33 χρόνια. Έχει σπουδάσει Νομικά,  Δημοσιογραφία και Δημόσιες Σχέσεις. Εκλέγεται δημοτική σύμβουλος Χολαργού από το 1998 μέχρι και σήμερα.

ΔΑΦΝΗ ΜΠΟΚΟΤΑ

Η δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά είναι υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Πειραιά. Βρίσκεται σε διαρκή κίνηση στη σύνθετη αυτή περιφέρεια που ξεκινάει από τον Πειραιά και φθάνει στα νησιά του Αργοσαρωνικού και στα Κύθηρα… Πριν από λίγες μέρες ήταν στην Αίγινα, στις Σπέτσες καθώς και στην Υδρα, ενώ το Σαββατοκύριακο σειρά έχουν τα Κύθηρα…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.