search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:35
MENU CLOSE

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

24.09.2009 17:36
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ - Media

ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΓΙΑΣ, ΔΑΝΑΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ, ΝΙΚΑΚΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ΔΑΦΝΗ ΜΠΟΚΟΤΑ

ΣΠΥΡΟΣ ΒΟΥΓΙΑΣ

Άνθρωπος της Θεσσαλονίκης, έχει ασχοληθεί περισσότερο από πολλούς με την πόλη και την αναβάθμισή της, υποψήφιος δήμαρχος, χρόνια δημοτικός σύμβουλος, καθηγητής στο Αριστοτέλειο, έχει διατελέσει εκπρόσωπος Tύπου του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής, υφυπουργός Μεταφορών. Είναι και πάλι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α’ Θεσσαλονίκης.

ΔΑΝΑΗ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ

Ενας άνθρωπος της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης,  εντεταλμένη νομαρχιακή σύμβουλος Αθηνών, είναι υποψήφια βουλευτής στην Α’ Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ. Είναι αρχιτέκτονας και χωροτάκτης και τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009, στο «Σπιτικό» (Δασκαλάκη 10, παράλληλος της Κηφισίας από την απέναντι μεριά του ξενοδοχείου President), περιμένει τους φίλους της, στις 8 το βράδυ, για ένα κρασί και κυρίως για προεκλογική κουβέντα…

ΝΙΚΑΚΗ ΒΙΚΤΩΡΙΑ (ΒIKY)

Eίναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ στη Β’ Αθήνας, γεννημένη στον Χολαργό πριν από 33 χρόνια. Έχει σπουδάσει Νομικά,  Δημοσιογραφία και Δημόσιες Σχέσεις. Εκλέγεται δημοτική σύμβουλος Χολαργού από το 1998 μέχρι και σήμερα.

ΔΑΦΝΗ ΜΠΟΚΟΤΑ

Η δημοτική σύμβουλος στον Πειραιά είναι υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Πειραιά. Βρίσκεται σε διαρκή κίνηση στη σύνθετη αυτή περιφέρεια που ξεκινάει από τον Πειραιά και φθάνει στα νησιά του Αργοσαρωνικού και στα Κύθηρα… Πριν από λίγες μέρες ήταν στην Αίγινα, στις Σπέτσες καθώς και στην Υδρα, ενώ το Σαββατοκύριακο σειρά έχουν τα Κύθηρα…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48