search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:01
MENU CLOSE

Ορφανός: Εάν η λαϊκή εντολή είναι εντολή συνεργασίας οφείλουμε να υπακούσουμε

21.08.2015 12:18
Επίθεση Νίκου Ορφανού κατά Χαρδαλιά και Τσιόδρα: Είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε τι κάνετε; - Media

Η κυβέρνηση αφού τορπίλισε κάθε συναίνεση με την αντιπολίτευση αυτοπυρπολήθηκε, τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Ορφανός.

 

Η κυβέρνηση αφού τορπίλισε κάθε συναίνεση με την αντιπολίτευση αυτοπυρπολήθηκε, τόνισε ο βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Ορφανός.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ο Νίκος Ορφανός επεσήμανε πως «το μνημόνιο έχει ένα δυσβάσταχτο κόστος το οποίο δεν μπορούν να σηκώσουν μονοκομματικές κυβερνήσεις. Η κυβέρνηση έχασε μία μοναδική ευκαιρία με αυτήν την συναίνεση να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις»  τόνισε ο κ. Ορφανός για να συμπληρώσει:

« Η κυβέρνηση αναλώθηκε στον λαϊκισμό στηρίζοντας απλά και μόνο το δημόσιο ξεχνώντας πως ό,τι λειτουργεί στο δημόσιο οφείλεται στο φιλότιμο των υπαλλήλων όπως των νοσηλευτών στα δημόσια νοσοκομεία»

Επεσήμανε επιπλέον ότι «η κυβέρνηση πηγαίνει σε εκλογές χωρίς αναπτυξιακό όραμα και χωρίς να δίνει καμία λύση σε κανένα απολύτως πρόβλημα» ενώ πρόσθεσε ότι «αυτό που όφειλε να κάνει η κυβέρνηση είναι να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις στο που θα βρεθούν νέες θέσεις εργασίας, ποιο θα είναι το όφελος που θα προκύψει για τους πολίτες από τις μεταρρυθμίσεις, πως θα αξιοποιηθούν οι φόροι ώστε κάποια στιγμή μέσω των ανταποδοτικών τελών να αναβαθμιστεί η ποιότητα της ζωής του και πότε θα δημιουργηθούν στο κράτος σύγχρονες ευρωπαϊκές δομές».

Ο βουλευτής του Ποταμιού είπε επίσης ότι «δεν αντέχουμε άλλους τυχοδιωκτισμούς. Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα αλλά από ότι φαίνεται στην Αριστερά υπάρχουν. Αυτό συμβαίνει επειδή ποτέ δεν παραδέχεται την ήττα της».

Ερωτώμενος εάν το ΠΟΤΑΜΙ θα συνεργαστεί μετεκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Ορφανός απάντησε: «Εάν η λαϊκή εντολή είναι εντολή συνεργασίας οφείλουμε να υπακούσουμε σε αυτή τη λαϊκή εντολή. Δεν είμαστε δεκαπεντάχρονα παιδιά που λένε ότι δεν συνεργάζομαι μαζί σου επειδή με έβρισες. Πρέπει να σταθούμε με ανωτερότητα και να σχεδιάσουμε ένα συγκεκριμένο κυβερνητικό πρόγραμμα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:00