search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:32
MENU CLOSE

Ποιες είναι οι 5 τροφές που σε φουσκώνουν όταν είσαι στην παραλία (Photos)

22.08.2015 09:04
Ποιες  είναι οι 5 τροφές που σε φουσκώνουν όταν είσαι στην παραλία (Photos) - Media
Διαβάστε ποιες είναι η οι πέντε τροφές που αν καταναλώσετε πριν πάτε ή όταν είστε στην παραλία, προκαλούν πρήξιμο στην κοιλιά.

 

Διαβάστε ποιες είναι η οι πέντε τροφές που αν καταναλώσετε πριν πάτε ή όταν είστε στην παραλία, προκαλούν πρήξιμο στην κοιλιά.

Αναψυκτικά: Τα αναψυκτικά προκαλούν την αίσθηση ότι έχετε ξεδιψάσει, αλλά στην πραγματικότητα δεν δίνουν στον οργανισμό την ενυδάτωση που έχει ανάγκη και προκαλούν φούσκωμα.

 Αλάτι: Οι τροφές που έχουν πολύ αλάτι, ειδικά το καλοκαίρι, μπορεί να προκαλέσουν πρήξιμο καθώς δημιουργούν κατακρατήσεις υγρών. Οι κυριότερες από αυτές είναι τα κράκερ, τα τσιπς, οι αλατισμένοι ξηροί καρποί κλπ. 

Σταυρανθή λαχανικά: Τα σταυράνθη λαχανικά (μπρόκολο, λάχανο ή σπανάκι) είναι ιδιαίτερα βοηθητικά στην απώλεια βάρους . Όταν καταναλώνονται πριν την παραλία προκαλούν πρήξιμο, καθώς δεν είναι ιδιαίτερα εύπεπτα.

Λευκά άλευρα: Το ψωμί, τα κρουασάν και όλες οι τροφές που θα βρει κάποιος σε έναν φούρνο, είναι η κυρίαρχη τροφή που προκαλεί φούσκωμα σε όσους έχουν δυσανεξία στη γλουτένη. 

Γαλακτοκομικά: Αν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη, καλό είναι να αποφύγετετα γαλακτοκομικά προϊόντα πριν πάτε στην παραλία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:31