search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:53
MENU CLOSE

Παππάς σε Βενιζέλο: Είναι ειδικός της πολιτικής απάτης – Βενιζέλος: Η «αριστερή» παρένθεση κλείνει ως ιλαροτραγωδία

24.08.2015 06:01
Παππάς σε Βενιζέλο: Είναι ειδικός της πολιτικής απάτης – Βενιζέλος: Η «αριστερή» παρένθεση κλείνει ως ιλαροτραγωδία - Media

Οξύτατη απάντηση στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο δίνει με δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι «αναγνωρίζουμε ότι ο κ. Βενιζέλος είναι ειδικός της πολιτικής απάτης».

 

Οξύτατη απάντηση στον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο δίνει με δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, τονίζοντας ότι «αναγνωρίζουμε ότι ο κ. Βενιζέλος είναι ειδικός της πολιτικής απάτης».

Ωστόσο, προσθέτει «καμία απάτη δεν είναι σε θέση να τον διασώσει. Ο λαός με ισχυρή και καθαρή εντολή στο ΣΥΡΙΖΑ, θα αποτρέψει τις προσπάθειες νεκρανάστασης του παλιού πολιτικού συστήματος».
Ο κ. Βενιζέλος σε άρθρο του είχε αναφέρει ότι «η ομάδα Τσίπρα επιχειρεί με την παραίτηση και τις γρήγορες εκλογές μια δεύτερη πολιτική απάτη, σχεδόν εφάμιλλη αυτής της αντιμνημονιακής εξαπάτησης των προηγούμενων πέντε ετών και κυρίως του «προγράμματος της Θεσσαλονίκης» και του δημοψηφίσματος».

 «Το στρατηγικό πλαίσιο των εκλογών» είναι ο τίτλος του άρθρου του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου στην προσωπική του ιστοσελίδα με το οποίος εξαπολύει συνολική επίθεση στον πρωθυπουργό για τα πεπραγμένα του από την ανάληψη της εξουσίας ενώ επιχειρεί να αποδομήσει και τη τακτική της ταχείας προσφυγής στις κάλπες που επέλεξε ως διέξοδο η “ομάδα Τσίπρα”.

Στο άρθρο του ο κ. Βενιζέλος αναφέρει ότι «η παραίτηση της κυβέρνησης δεν είναι κάποια ευφυής πολιτική πρωτοβουλία. Οφείλεται θεσμικά στο γεγονός ότι η κυβέρνηση απώλεσε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία μετά την διαφοροποίηση μεγάλου αριθμού βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ από την κεντρική, τελική επιλογή της συνομολόγησης και ψήφισης του “μνημονίου Τσίπρα”.

Συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου σχολίασαν ως εξής την αντίδραση του κ. Ν. Παππά  στο  άρθρο του  για το στρατηγικό πλαίσιο των εκλογών: Ειδικός της πολιτικής απάτης είναι όποιος τη διαπράττει, δηλαδή ο κ. Τσίπρας και η ομάδα του και όχι οποίος την αποκαλύπτει. Ο κ. Βενιζέλος με σειρά κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων του από τις εκλογές του Ιανουαρίου έως το μνημόνιο Τσίπρα προειδοποίησε για το τι θα συμβεί και, δυστυχώς για τη χώρα, έγιναν όλα όπως είχε προειδοποιήσει. Η νέα προειδοποίηση είναι ότι με τις εκλογές ο λαός θα επιβάλλει λύσεις πολύ διαφορετικές από τις αλαζονικές προσδοκίες της ομάδας Τσίπρα. Η «αριστερή» παρένθεση κλείνει ως ιλαροτραγωδία.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 12:51