search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:16
MENU CLOSE

Καφαντάρη: Το φαινόμενο Κωνσταντοπούλου με ξεπερνά (Video)

24.08.2015 07:16
Πρωταγωνίστρια της νέας σειράς του Κοκκινόπουλου η κόρη της Λίλας Καφαντάρη (Photos) - Media

Κριτική στην πρόεδρο της Βουλής  άσκησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη  λέγοντας ότι «το φαινόμενο Ζωή Κωνσταντοπούλου με ξεπερνά, δεν μπορώ να τοποθετηθώ».

 

Κριτική στην πρόεδρο της Βουλής  άσκησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη  λέγοντας ότι «το φαινόμενο Ζωή Κωνσταντοπούλου με ξεπερνά, δεν μπορώ να τοποθετηθώ».

Αναφερόμενη στην πρόεδρο της Βουλής η κ. Καφαντάρη είπε μιλώντας στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Μega” ότι «το μόνο που θα πω είναι ότι με νομικισμούς και τακτικές τέτοιες κωλυσιεργίας – μπορεί να έχει και άλλους λόγους δεν ξέρουμε που θα βρεθεί στην εκλογική μάχη- όλα αυτά δεν βοηθάνε. Δεν είναι υγιής αυτή τη κατάσταση».

Παράλληλα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι δεν υπήρχε άλλη λύση εκτός από τις εκλογές. “Αυτή η χώρα σε αυτή τη φάση που βρίσκεται μετά από την υπογραφή αυτής της συμφωνίας θέλει ξανά την επικαιροποίηση της λαϊκής εντολής μιας και κάποια πράγματα που υπογράφηκαν δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμά μας. Επίσης η κυβέρνηση  δεν μπορεί να στηρίζεται σε πλαστές πλειοψηφίες τη στιγμή που ένα ικανό κομμάτι της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ διάλεξε έναν άλλο δρόμο. Φαινόταν ότι ήταν μονόδρομος, κατέληξε η κ. Καφαντάρη.

Δείτε το βίντεο:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:14