search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:20
MENU CLOSE

Του εχθρού μου ο εχθρός…

23.11.2009 08:09
oldphotos127167595833.jpg

Κόκκινο πανί αποτελεί για πολλούς μέσα στο ΠΑΣΟΚ η χρησιμοποίηση του πρώην εισαγγελέα Γιώργου Ζορμπά σε υπό σύσταση ανεξάρτητη υπηρεσία για την κατα- πολέμηση της διαφθοράς και του μαύρου χρήματος.

Κόκκινο πανί αποτελεί για πολλούς μέσα στο ΠΑΣΟΚ η χρησιμοποίηση του πρώην εισαγγελέα Γιώργου Ζορμπά σε υπό σύσταση ανεξάρτητη υπηρεσία για την κατα- πολέμηση της διαφθοράς και του μαύρου χρήματος. Στελέχη του κόμματος θυμί- ζουν την ταλαιπωρία και τις διώξεις που έχουν υποστεί όσο ήταν ενεργός δικαστι- κός και την αποδίδουν σε εμπάθεια και στο ιδιότροπο του χαρακτήρα του, αλλά και στο ιδεολογικό χάος που τον χωρίζει από το κυβερνών κόμμα. Μάλιστα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ τονίζουν ότι δεν μπορεί να ισχύει «κυνικά» ότι του εχθρού μου ο εχθρός είναι φίλος μου. Επειδή τα έσπασε με τη Ν.Δ. και ενδεχομένως κατευθύνθηκε προς το ΠΑΣΟΚ με επιχειρήματα να αξιοποιηθεί σε τέτοιο βαθμό. Για να δούμε αν, παρά τις αντιδράσεις, η κυβέρνηση προχωρήσει στην αξιοποίηση Ζορμπά…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:19