search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:54
MENU CLOSE

Έκρηξη προκάλεσε σε εργαστήριο ένας φύλακας προσπαθώντας να φτιάξει μεθαμφεταμίνη

24.08.2015 12:44
Έκρηξη προκάλεσε σε εργαστήριο ένας φύλακας προσπαθώντας να φτιάξει μεθαμφεταμίνη - Media

Κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη προσπάθησε να δημιουργήσει 0 41χρονος φύλακας Κρίστοφερ Μπράτλεϊ σε εργαστήριο της κυβέρνησης των ΗΠΑ, προκαλώντας έκρηξη στο κτίριο.

 

Κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη προσπάθησε να δημιουργήσει 0 41χρονος φύλακας Κρίστοφερ Μπράτλεϊ σε εργαστήριο της κυβέρνησης των ΗΠΑ, προκαλώντας έκρηξη στο κτίριο.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν εξοπλισμό και είδη οικιακής χρήσης για την κατασκευή του ναρκωτικού στο εργαστήριο. Επιπλέον, βρήκαν στο αυτοκίνητο του Μπράτλεϊ μια συνταγή κι άλλο εξοπλισμό.

Ο δικηγόρος του 41χρονου δήλωσε ότι ο Μπράτλεϊ επιχείρησε να παρασκευάσει 5 γρ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης στο Εθνικό Ινστιτούτο Προτύπων και Τεχνολογίας, με σκοπό την διεξαγωγή ενός μη εξουσιοδοτημένου πειράματος στο πλαίσιο της εκπαίδευσής του.

Το δικαστήριο έκρινε ότι η παραγωγή μεθαμφεταμίνης δεν αποτελεί μέρος της δουλειάς ενός φύλακα και αποφάσισε να καταδικάσει τον 41χρονο σε 20 χρόνια φυλάκισης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:53