search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:08
MENU CLOSE

Νέα «πυρά» Ζωής κατά ΣΥΡΙΖΑ: Η σκιά του Μαξίμου απλώνεται βαριά στην πολιτική ζωή του τόπου

25.08.2015 05:00
Νέα «πυρά» Ζωής κατά ΣΥΡΙΖΑ: Η σκιά του Μαξίμου απλώνεται βαριά στην πολιτική ζωή του τόπου - Media

Συνεχίζει τις επιθέσεις της κατά του ΣΥΡΙΖΑ η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

Συνεχίζει τις επιθέσεις της κατά του ΣΥΡΙΖΑ η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Θεσμών της Βουλής (στην οποία παραβρέθηκαν μόλις δύο βουλευτές και αναβλήθηκε λόγω έλλειψης απαρτίας), η κ. Κωνσταντοπούλου καταφέρθηκε ξανά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας ως «κατάπτυστη» την ανακοίνωση της ΚΟ του κόμματος, ενώ υπογράμμισε πως η συγκεκριμένη ανακοίνωση είναι έργο όσων υπέγραψαν το θάνατο του κόμματος.

Νωρίτερα είχε εκδοθεί ανακοίνωση από το προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ με την οποία γνωστοποιούσαν ότι δεν θα συμμετέχουν στις συνεδριάσεις που όρισε η κ. Κωνσταντοπούλου κάνοντας λόγο για «ευτελισμό της Βουλής» και για προσχηματικές συνεδριάσεις που εξυπηρετούν μικροκομματικές σκοπιμότητες της Προέδρου της Βουλής και της Λαϊκής Ενότητας.

Αναφορικά με την κατηγορία ότι λειτουργεί με ένα κόμμα την Βουλή, σχολίασε ότι «Εδώ μετέχουν δύο κόμματα. Του Λαφαζάνη και του ΣΥΡΙΖΑ που τον εκπροσωπώ εγώ».

Στη συνέχεια η Πρόεδρος της Βουλής τόνισε ότι «η σκιά του Μαξίμου απλώνεται βαριά στην πολιτική ζωή του τόπου, με προσποιούμενους που εκπροσωπούν τον ΣΥΡΙΖΑ και επιχειρούν να ματαιώσουν συνεδριάσεις για να καταλύσουν την κοινοβουλευτική λειτουργία».

Η συνεδρίαση της επιτροπής Θεσμών δεν πήρε αποφάσεις λόγω μη απαρτίας, ενώ κατά την διάρκεια της η Ραχήλ Μακρή ευχαρίστησε την κ. Κωνσταντόπουλου για την προσφορά της ως Προέδρου της Βουλής, με εκείνη από την πλευρά της να ευχαριστεί ανταποδίδοντας.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο πριν το τέλος της συνεδρίασης, η κ. Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε ότι το μεσημέρι της Τρίτης υπάρχει νέα συνεδρίαση στην οποία έχει κληθεί ο Γιάννης Στουρνάρας. Μάλιστα, τόνισε ότι πρέπει τα κόμματα να παρευρεθούν γιατί θα είναι αρνητικό φαινόμενο να μην ολοκληρωθεί η εξέταση του πρώην Υπουργού Οικονομικών και νυν Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:08