search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:15
MENU CLOSE

Αποχωρεί από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ ο Γιάννης Βούρος

25.08.2015 18:15
Πέθανε ο σχεδιαστής Γιάννης Βούρος - Media

Αποχωρεί και τυπικά από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ ο Γιάννης Βούρος, ενώ όπως υπογραμμίζει σε σκληρή επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού κ. Ξυδάκη προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη διεκδικώντας το νόμιμο και ηθικό της επαγγελματικής και καλλιτεχνικής του υπόστασης.

 

Αποχωρεί και τυπικά από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΚΘΒΕ ο Γιάννης Βούρος, ενώ όπως υπογραμμίζει σε σκληρή επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού Ν. Ξυδάκη προτίθεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη διεκδικώντας το νόμιμο και ηθικό της επαγγελματικής και καλλιτεχνικής του υπόστασης.

“Με οδηγό μου την αξιοπρέπεια, εγώ αποχωρώ βεβαίως από τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της δεύτερης Κρατικής Σκηνής της χώρας, καθώς έτσι με υποχρεώνει το κίβδηλο ΦΕΚ αλλά και το αξιακό μου σύστημα που δεν ναρκισσεύεται από θέσεις, τίτλους και αξιώματα… Εμείς δεν θα χαθούμε. Θα συναντηθούμε σε άλλες αίθουσες, εκεί που αποκαθίσταται το δίκαιο και το ηθικό διεκδικώντας το ελάχιστο δείγμα σεβασμού που οφείλουμε στους θεσμούς”, καταλήγει στην επιστολή του προς τον υπουργό ο κ. Βούρος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:14