search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:24
MENU CLOSE

Την Τετάρτη η πρώτη προεκλογική ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη (Photo)

25.08.2015 18:39
Την Τετάρτη η πρώτη προεκλογική ομιλία του Σταύρου Θεοδωράκη (Photo) - Media

«Εμείς μπορούμε» είναι το σύνθημα της εναρκτήριας προεκλογικής ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη προς τους υποστηρικτές του Ποταμιού από όλη την Ελλάδα που καλούνται την Τετάρτη στις 8 το βράδυ στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη.

 

«Εμείς μπορούμε» είναι το σύνθημα της εναρκτήριας προεκλογικής ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη προς τους υποστηρικτές του Ποταμιού από όλη την Ελλάδα που καλούνται την Τετάρτη στις 8 το βράδυ στο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη, Πειραιώς 138.

«Ξεκινάει ο ωραίος μεγάλος αγώνας. Ομιλητής ο Σταύρος Θεοδωράκης» έγραφε το ενημερωτικό sms που στάλθηκε από τους συνεργάτες του επικεφαλής του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συγκέντρωση αναμένεται να παρευρεθούν στελέχη και ομάδες της Κεντροαριστεράς και του φιλελευθέρου χώρου που τον τελευταίο καιρό πραγματοποιούν δράσεις στο Ποτάμι.

Οι προσερχόμενοι στην συγκέντρωση θα έχουν τη δυνατότητα να απαντήσουν ηλεκτρονικά σε ένα ερωτηματολόγιο για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις είτε μέσω των κινητών συσκευών τους είτε μέσω τάμπλετ είτε μέσω υπολογιστών που θα υπάρχουν στον χώρο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15