search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:23
MENU CLOSE

Πως αντέδρασε ένας πατέρας όταν ο γιός του διάλεξε για δώρο, μια κούκλα γοργόνα; (Video)

26.08.2015 06:48
Πως αντέδρασε ένας πατέρας όταν ο γιός του διάλεξε για δώρο, μια κούκλα γοργόνα; (Video) - Media

Αλήθεια τι θα κάνατε εσείς εάν στο παιχνιδάδικο βλέπατε χαρούμενο τον γιο σας να έρχεται και να κρατάει μια κούκλα για να του αγοράσετε; 

 

Ο Μίκι Ουίλς από την Καλιφόρνια είναι ένας εξαιρετικά χαλαρός και καλός πατέρας. Αυτό δεν το λέει μόνο η σύζυγος του, ή οι φίλοι του, αυτό το λένε και τα ίδια του τα παιδιά. 

Πριν από λίγες ημέρες ο γιος του Μίκι, ο μικρός Αζάι είχε τα γενέθλια του. Άνοιξε τα δώρα του που του έκαναν οι φίλοι, οι συγγενείς και οι γονείς του αλλά δεν έδειχνε χαρούμενος. Αυτοκινητάκια, μπάλες, επιτραπέζια, γέμισαν το δωμάτιο του. Ο Αζάι, όμως σαν να είχε κάτι.

Την επόμενη μέρα την ώρα που η οικογένεια έπαιρνε το πρωινό της, ο μικρούλης πλησίασε τον μπαμπά του και του ζήτησε να πάνε μέχρι το τοπικό παιχνιδάδικο γιατί κάποια δώρα δεν του άρεσαν και θα ήθελε να τα αλλάξει και να πάρει κάτι άλλο.

Ο Μίκι δεν του χάλασε χατίρι. Μπήκαν στο αυτοκίνητο μαζί με την κόρη του και πήγαν. Άφησε τα παιδιά να περιπλανηθούν και να επιλέξουν ότι θέλουν, πλήρωσε στο ταμείο τη διαφορά των χρημάτων και ύστερα πήγαν όλοι μαζί να πιουν καφέ και χυμούς στο εμπορικό κέντρο.

Μέσα στο αυτοκίνητο την ώρα που επέστρεφαν σπίτι ο μικρούλης άρχισε να ανοίγει με χαρά το παιχνίδι του. Ο πατέρας οδηγούσε όταν ξαφνικά μπροστά του εμφανίσθηκε μια κούκλα γοργόνα Ariel.

Η αντίδραση του ξεπερνά κάθε προσδοκία και δικαιώνει τον χαρακτηρισμό του ως εξαιρετικού πατέρα. Ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, έγραψε: «Από την πρώτη στιγμή με την γυναίκα μου Νάντια είχαμε πει ότι θα αφήσουμε τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να ακολουθήσουν μόνα τους τη σεξουαλικότητα τους, δίχως να τα βάλουμε σε στερεότυπα και δίχως τα παιδιά μας να καταπιέζονται στον τομέα αυτό. Το παιδί μου ότι δρόμο και να επιλέξει θα είναι πάντα για μένα ο υπερήρωας μου»

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:22