search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:43
MENU CLOSE

Φώφη Γεννηματά: «Ο Αλέξης Τσίπρας ομολόγησε την αποτυχία του. Δραπετεύει…»

26.08.2015 07:24
Φώφη Γεννηματά: «Ο Αλέξης Τσίπρας ομολόγησε την αποτυχία του. Δραπετεύει...» - Media

«Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα για να μην προλάβει να φτάσει ο λογαριασμός των 14 δισ. ευρώ στο λαό και για να μην συνειδητοποιήσει τι έχει υπογράψει και πόσο έχει αποτύχει η διαπραγμάτευσή του», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά

 

«Ο Αλέξης Τσίπρας κάνει κουρελόχαρτο το Σύνταγμα για να μην προλάβει να φτάσει ο λογαριασμός των 14 δισ. ευρώ στο λαό και για να μην συνειδητοποιήσει τι έχει υπογράψει και πόσο έχει αποτύχει η διαπραγμάτευσή του», ανέφερε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Φώφη Γεννηματά μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

«Ομολόγησε την αποτυχία του, την αδυναμία του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα. Δραπετεύει… Όποτε χρειάζεται να δράσει επιλέγει την απόδραση», είπε και συμπλήρωσε: «έχει καταρρεύσει κτίριο, μέσα βρίσκονται εγκλωβισμένοι άνθρωποι, έχουν πάει δήμαρχος και δημοτικοί σύμβουλοι, βγάζουν τα πρώτα μπάζα, και όταν είναι να βγάλουν τους ανθρώπους ο δήμαρχος λέει “στοπ δεν ελέγχω απόλυτα το δημοτικό μου συμβούλιο”».

Σύμφωνα με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν τα μέτρα έπρεπε πρώτα να συζητήσουν την εξειδίκευσή τους, ένα οδικό χάρτη εφαρμογής τους και την αξιολόγηση από τους δανειστές, και μετά να συζητήσουν για το ενδεχόμενο εκλογών. «Η αυτοδυναμία είναι μια ακόμη αυταπάτη, μόνο μαζί μπορούμε, κανένας μόνος του δεν μπορεί να αναλάβει το βάρος της κρίσης», σημείωσε.

«Χιλιάδες άνθρωποι που μας είχαν γυρίσει την πλάτη τώρα γυρίζουν την πλάτη στον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε, εκφράζοντας την ελπίδα της για ανάκαμψη του ΠΑΣΟΚ. Επιβεβαίωσε, επίσης, ότι γίνονται συζητήσεις με τον Γιώργο Παπανδρέου και τη ΔΗΜΑΡ για τη συμπόρευση όλων των προοδευτικών κεντροαριστερών δυνάμεων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33